IMLEAP 2019 application site is open

IMLEAP accepts applications until February 9, 2019 online at www.imleap.boun.edu.tr . The program is open to all university students at all levels and fields. The winning team will be supported by Siemens and IRL@BOUN to attend to the IRLE to be held in Friedrich-Alexander University, Erlangen, Germany, in Fall 2019.

Boğaziçi Üniversitesi TTO ve Siemens Healthineers Innovation Think Tank (ITT desteğiyle IRL@BOUN tarafından düzenlenen IMLEAP İnovasyon Yönetimi ve Liderliği Sertifika Programı yeni dönem başvuruları 8 Şubat 2019’a kadar devam ediyor. Türkiye genelinde her seviye ve bölümden üniversite öğrencilerine açık olan IMLEAP programına çevrimiçi olarak özgeçmiş yüklenerek başvurulabiliyor. 11-15 Mart 2019 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek IMLEAP 2019 programının birincisi olan takım, IRL@BOUN ve Siemens desteğiyle Almanya’nın Erlangen kentinde, Friedrich-Alexander Üniversitesi’nde her yıl düzenlenen IRLE yarışma ve sergisine projeleri ile katılacaklar.

Detaylı bilgi için: www.imleap.boun.edu.tr